Torsdag-kväll

Vi kör väl vidare med dygnsorienteringen!

Just nu visar termometern -4,6 gr, som varmast i dag har det varit +0,5 gr, soligt och grant ett tag på förmiddagen, sen mulnade det på, sen blev det mörkt, så jag vet inte! Ser lite stjärnor när jag kollar ut genom fönstret... blir väl kallare då, till i morgon.

Har läst runt lite i bloggträsket, mycket intressant både här och där!

Denna torsdag har varit väldigt lik de flesta andra dagar, det är väl därför man är så noga med att tala om (för sig själv!) vad det är för dag!

Kliva upp, ut med hunden, logga in och äta frukost och skriva lite blogg, jobba, hem på lunch och ut med hunden, äta och logga in och kolla bloggar, ev skriva själv (dock inte idag), tillbaka och jobba, just idag blev det frissan direkt efter jobbet, hem och fixa käk, ut med hunden, sätta sig vid tv'n en stund, lägga barn och logga in igen för att läsa lite bloggar och kommentarer, skriva lite själv. Alldeles snart gå och lägga sig, det har blivit försent hela veckan, är så fruktansvärt trött om dagarna, kvicknar dock på frammåt 21-tiden... vilket gör att det blir sent igen... Det håller inte att lägga sig 23-24 och kliva upp 05. Behöver 8-9 timmars sömn.

Det är sådana här dagar man undrar vad man lever för liv!? Helt styrd av tider och rutiner! Bara för andras skull.

Har inget vettigt att skriva, så det är väl lika bra att ge upp!
En liten nos att pussa på?
Go'natt!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0