Promenad i regnet...

Så var det då så där sent igen... "ska bara lite snabbt" innan jag lägger mig... Jo, man tackar ja, vad snabbt det blir!

Var i alla fall på promenad i kväll. Behövde ju röra på benen lite, så de inte stelnar på för mycket sen milen igår. Och då kan det vara bra med trevligt sällskap! Det fick jag. Så promenad i regnet gjorde inget! Hunden fick lite extra motion genom bad och att springa fram och åter några gånger. Jag fick lite socialt umgänge.

Förutom att jag hade mina glasögon på mig, som skulle visa sig inte vara så smart, för de blev alldeles prickiga av regnet, senare även immiga, då jag blev varm och luften kallare, så märkte man knappt av regnet.

........

Så hade jag skrivit en hel massa annat, men nätet bröts, och texten försvann... och nu orkar jag inte skriva om, så då får det vara slutt, då!

Om en vecka får jag egen uppkoppling, då ska det väl förhoppningsvis funka bättre sen! Bäst jag klickar på spara och publicera nu, då, innan det bryts igen! hm, gillar inte när det försvinner text så där! Det är färskvara, jussom, och kan aldrig skrivas om, med samma känsla, med samma betydelse, med samma syfte...

Nattinatt och sov gott, eller go'morron, för morgonläsaren!


YES!!

Jag gjorde det! Jag lyckades! Jag joggade/sprang HELA milen idag! Fast jag inte sprungit många meter senaste månaden, en och en halv! YES YES YES!! Gissa om jag är taggad att springa mer nu!! hihihi

Har inte frågat de övriga, men jag tänker lägga ut en bild på AB Edsbyverkens tjejliga, som deltog idag, gick eller joggade. Några av oss hade även spänstiga döttrar med sig, men de får inte vara med på denna bild, då de inte jobbar med oss... Arbetsgivaren hade sponsrat oss med anmälningsavgiften! Hoppas på det även till nästa år!!

Att vi är så glada, beror på att fotografen tokade till sig...
Våra snygga frisyrer kan vi enbart tacka vädrets mycket blåsiga makter för...
Solsken och fint, varm och skönt - om man lyckades undkomma vinden! Efter banan gick det bra, för då var det mycket skog och hus som tog för nästan överallt, men på den stora gräsplanen... hua. 

Berättar mer sen, nu ska jag bara plocka ihop det sista, det blev lite mycket av "ska bara"... annars hade jag legat och sovit vid det här laget. Försökte hitta min tid på tjejmilen.se, men det var lättare sagt än gjort, det.

Dotra sprang då sina 1,5 km på 7.29 och kom i mål som nr 17 av 53 i klassen F97. BRAVO tjejen!! Får väl se om jag lyckas hitta mig själv i morgon, då... hm.

Natti natti

Ska inte

skriva något nu, egentligen, för jag har ju bara städningen att skriva om, det är ungefär det enda som händer just nu... och det är ju lite tråkigt att skriva om, och antagligen ännu tråkigare att läsa om! Men i morgon är det meningen att jag ska bli klar, i allafall.

Prinsen har lovat komma och hjälpa till och bära lite rammel (städa får jag allt göra helt själv!). Till soprummet och grovsoporna och till bilen. Blir kanske någon vända fram och tillbaka. Vet inte så noga, det var lite kvar i förrådet, tömde det ena i kväll, dock. Några väskor och kartonger med okänt innehåll såg jag i stora förrådet. Några kartonger är nog tomma "bra-att-ha-till-något-kartonger", liksom...

Tio över tio nu, och så har jag ställt klockan på väckning halv åtta, så OM jag verkligen går och lägger mig NU, så får jag ju faktiskt sova några mycket välbehövliga timmar extra, mot jag är van vid! Ska faktiskt ta och göra det. NU.

Natti-natti...

PS, på fredag börjar LIVET igen!!!! Det verkliga LIVET, med slott och prins och halva kungariket!! hihihi
Lite Tjejmil att klara av först bara, lördag-söndag i Stockholm, SEN kan vi börja umgås mer normalt...

Sista kvällen

Idag blir det sista kvällen jag åker till lägenheten och städar. Har besiktning på torsdag eftermiddag, och har tagit ledigt i morgon för att säkert hinna klart. Kan ju inte på kvällen då, för då ska dotra till Bollnäs på friidrottsträning, som just i morgon är en tävling, en GULDJAKT, och det blir första hon är med på. Då måste man ju vara med och supporta!

Tror hon skulle vara med i alla grenar, så gott som. De tävlar mot sig själva, på något vis. Mot sin egen prestation, och så får de medaljer efter det, och en indikation på om de kan ställa upp på riktiga tävlingar. Skulle tro att det motsvarar träningstävlingarna på ridskolan.

Som sagt, ledig i morgon och en liten sovmorgon blir det, men jag ska rikta in mig på att vara i lägenheten kl 10, i varje fall, så man hinner något. Springa ut i soprummet och grovsoporna med skräp. Har badrummet och hallen kvar, resten är klart nu, men det är mycket garderober i hallen, och badrum är ju alltid tidskrävande...

Tog en stol med mig hemifrån nu på lunchen, så jag ska ha något att klättra på, så jag når upp till översta skåpen... Det är högt! Når nog inte fullt ut ända in i bakkanten ändå, men längre än om jag står på upponervända skurhinken, i allafall! Känns nog även lite stadigare att stå på en stol än på hinken!

Slut för idag nu!

Bara liten snabbrapport

blir det nu! Var ju på väg att lägga mig, men måste bara... lite... du vet, bloggar, facebook, kolla lite, och så vips har det plötsligt försvunnit ett par timmar! Men inte nu! Nyss loggat in både här och där...

Fredagkväll; gick till IP med barnen och bowlade. Så kul! Borde man göra oftare, det är ju kul att bowla! Hellre än bra, men kul! Jag lyckades få till ett par tre strikar, ungefär lika många spärrar, en massa rännor... Sonen lyckades få fler strikar och fler rännor, så poängen fick jag fler, men han var duktigare som fick fler stikes. Dottern var glad ändå, fast det inte blev någon strike på de första tre serierna... Kanske någon spärr, minns inte. Många rännor blev det, för oss alla. Men kul hade vi, och det var ju ändå det som var syftet med bowlingen - att ha kul tillsammans en stund.

Lördag; Mormor o morfar kom för att hämta barn och hund, medan de lastade bilen med bur, hund, cykel, packning och barn, kom Sandviken-borna och bar in alla sina väskor, drack kaffe och satte fart på mig, så bar vi iväg. Pust! Vi skulle ju på buggkurs för skräckslagna! Så himla kul var det!! 23 pers tror jag vi var, så varje varv fick en tjej stå och dansa för sig själv, alt med stolpen, det var valfritt! Någon tecknade upp en välsvarvad karlkropp i luften och hade som danspartner - allt gick, huvudsaken var att man tränade stegen och kombinationerna och hade kul! Inga problem! Tror alla i gruppen var lika svettiga och glada när vi gick därifrån!

Fortsättning bestämdes till 26/9, samma tid, samma plats, med dans på riktigt i Bollnäs på Nya Tuppens på kvällen. Nån sa "vi fixar egen buss!". Vi får väl se!

På kvällen åkte stordelen av deltagarna till Alfta på Surströmmingsskivan. Himla många bokstäver, så det blir sur-skivan härefter... Då hade man ju per automatik några givna kavaljerer att träna vidare med... hihihi Andra vågar man sig inte på - än. Och dansa fick man, jag fick dansa jättemycket, så kul! Några buggvändor och fler foxrundor, till och med ett par lite mer modern fox, nig- och gnussvarianten, fast i snällare tappning. Haha skitkul! Hemma i sängen ca halv tre, tror jag.



Söndag; uppe halvnio nio någonting! Jädrans morgonpigga Sandvikare! Fast praktiskt med hemmatama gäster - de drar igång och fixar frukost bara sådär... Perfekt. Äggröra med paprika och tomat i och en liten burk bönor, mackor, kaffe, fil... värsta hotellfrukosten ju! Den tackar man för! hihihi Den frukosten stod man sig på länge!

Rosslig och raspig röst på morgonen. Det tog ett tag innan jag kraxat igång mig! Trots noll whisky hade jag världens whiskyröst. Sjöng mycket och högt på surskivan, det är ju allsången! Stå på stolarna och sjunga allsång. Stolsgrannarna drar i en så man håller på att ramla ner ju, flera gånger höll jag mig med nöd och näppe kvar på stolen, ståendes. Var på vippen att ramla ner flera gånger... Göra vågen ett antal varv, måste ju vara häftigt att stå på scenen och se vågrörelsen genom 1200 pers på golvet! Eller stolarna, då...

Hade tänkt att jag skulle klippa gräset idag, i solen, men la ner det projektet efter en koll på gräsmattan... Gick barfota, och det bubblade upp vatten mellan tårna när man gick... Det kändes som ett tungrott projekt. Måste torka lite mer först...f funderade på om det skulle funka med hårfönen?? Hår som hår, liksom... Får väl ta lien nå'tag! Det lär ju inte hinna torka upp den här säsongen, om det inte blir världens brittsommar en hel månad, då...

Prinsen kom och höll mig sällskap ett tag mitt på dagen. Drack lite kaffe och språka. Man hinner jamla igenom en hel del, sådär. Lära känna varandra. Mysigt. Sitta i solen på trappen till vedboden, varsin kaffekopp, nära, och språka. Har ju inga trädgårdsmöbler på altan... Taket läcker... har jag otur, får taket bytas, har jag tur kan det räcka med att täta skruvhål och sånt med lite silikon. Man måste bara hitta hålen, först!

Åkte och hämtade barn och hund ungefär vid 16. Då kände jag mig i körbart skick. Lite si och så med det på morgonen... och dagen. Nu är jag bara trötter! Nöjd efter en bra helg, men trötter.

Jobba i morgon, klockan ringer halv sju. Sovmorgon innebär det, då morgonpigga dottern lovat gå morgontoalett med Teo. Åka och städa direkt efter jobbet, hemma vid halv nio nio på kvällen... Månd till tors blir det så, sen ska den vara klar, enligt planen.

Tjejmilen till helgen. Vi åker ner på lördag och sover på vandrarhem och går på stan på kvällen och käkar. Så gjorde vi i fjol, och det var så mysigt. En jobbarkompis och jag och dotra, i år ska även hennes son med, och föräldrar som ska vara barnvakter medan hon springer. Jag har sen länge gett upp om att springa milen, får blir jogg och promenad om vartannat.

1 sept börjar mitt nya liv, då kan jag koncentrera mig på att få klart och ordning ordentligt här hemma i slottet, kanske komma igång och träna så smått igen i någon ordning, få in lite mer normala rutiner på lite mer normala tider. Skönt.

Lite kort var det, ja... hm, blev det ju inte, men nu är jag klar! Natti natti

Vicken tid det tar...

Vicken förbannat lång tid det tar!!! Att städa ur! Fast, å andra sidan, är jag ju där bara två tre timmar per kväll, sen måste man ju hem och fixa mat till ungarna, som får sitta vid nio-tiden och äta kvällsmat... Men det är tillfälligt! Denna veckan och nästa, sen måste det vara klart. Från 1 sep börjar mitt nya liv - UTAN lägenhet! Ett mer normalt liv.

På väg hem från lägenheten passar jag på att smita in och träffa Prinsen några minuter också! En halvtimme kanske... Det måste jag också hinna, VILL hinna. Inte måste, VILL, det är en jäkla skillnad det!

Sen hem och röja fram diskbänken så man får plats att fixa käk, sen röja igen...

Tog hem dammsugen och moppen i kväll, för i morgon blir det slottet som ska få sig en omgång. Gisses va' grus det kommit in de här dagarna när sugen varit i lägenheten! Innan har jag ju dragit runt den ett varv om dagen, det måste man, för det blir så grymt med grus från framsidan och gräs från baksidan som släpas in. Hatar att få en massa skräp under fötterna när jag går.

På lördag blir det fullt ös! Först kommer Sandviken-främmat, sen bär det av till Buggkurs för skräckslagna på Folkets Hem 11-15, under tiden vi är där blir barn och hund hämtade av mina föräldrar som ska vara barn- och hundvakt, sen hem och få något i oss, duscha, piffa, måla... (hinner tre tjejer med det på knappt tre timmar??) sen promenad ner till Södra torget där bussen utgår kl 18 till Alfta på Surströmmingsskiva. Det håller väl på till framåt 01 tror jag, eller möjligen 02, sen tillbaka med bussen igen och promenad hem till slottet. Då är vi nog ganska nöjda, vi tre brudar, skulle jag tro!

På söndag är vi nog rätt mosiga, vi tre tjejer och de flesta andra som varit på skivan, skulle jag tro... Orkar nog inte till lägenheten och städa något då, heller... Ska åka och hämta ungar och hund i Öjung, men det får bli på eftermiddagen, lite senare.

Det trista med denna helgen, är att det blir minimalt med tid med Prinsen, men men, det får gå ändå.

Jag kallade huset för slottet innan jag ägde det, undrar om jag inte började kalla det för slottet redan medan jag funderade på om jag skulle våga eller ej, innan jag ens budade med säljaren? Och tomten på dryga 500 kvadrat får väl gå som halva kungariket då. Sen dök det plötsligt upp en Prins mitt i alltihop, så då blev det som att jag fick slottet, Prinsen och halva kungariket! hihihi Jag brukar tänka så, en skön tanke. Slottet, Prinsen och halva kungariket!

Man får vara lycklig så länge det varar, man vet aldrig när man kraschlandar...! Förhoppningsvis aldrig...

Och så blev klockan sådär mycket igen...


Utstädning

I söndags började jag med utstädningen av lägenheten. Har ju bara haft halva månaden på mig, nu på slutet vaknar jag...

Sonens och dotras rum är klara, fönster, element och lister i vardagsrum, samt fönster, kyl- och frysskåp och ugn i köket. Fast jag såg att fönstren i vardagsrummet inte var helt ok... måste man göra om??? De var lite flammiga... :-(

Fasen vilken tid det tar... Åker direkt efter jobbet, slutar vid 17, och stannar till ca 20, sen börjar det bli för mörkt. Har ju bara lampa i köket och toan, det är ju lägenhetens, och i hallen har jag lämnat min kvar så länge. Tar städledigt fredag, lördag och söndag, sen på't igen måndag, tisdag, onsdag och torsdag till veckan, då hoppas jag verkligen att jag är KLAR! Måndag 31/8 SKA det vara klart, då löper kontraktet ut.

Idag var vi på gemensam lunch, order/Sverige, med nya försäljningschefen. Det var trevligt. Hotellet. Vilket härligt salladsbord! Till varmrätt var det nån fisk, god för all del, men ingen superhit. Det skulle vara nåt kött också, revben hörde jag någon nämna, men det var ju slut när jag gick och hämtade...! Så klart.

I morgon börjar skolan. Äntligen! Säger jag... Är så innerligt trött på att börja med att röja bort efter ungarna när man kommer hem, för att komma fram till diskbänken och spisen så man kan göra mat, tjata om att de ska gå runt och samla in sin spridda disk, som de lämnat efter att ha ätit lite varstans... Saker, hårsnoddar, strumpor, kläder... och div som hamnat på fel ställen. Med barn i skolan, hinner de inte riva fram och stöka till lika mycket, det blir några färre timmar de har på sig! Och när jag dessutom blivit klar i lägenheten så jag kommer hem strax efter 17, så blir det ännu färre timmar för dem att stöka till på! hahaha

Sen gnäller de att jag är sur???!!! Kan undra varför??? Finns det något som DE kan göra för att jag ska vara mindre sur??? Fundera på saken!!

Nähä, ut med doggen på kvällsrastning, sen kryp ner i sängen...

Myslördag

Har åkt motorcykel! Åh så kul! Härligt! Det blev ca 33 mil. Från byn, över Annefors/Gruvberget till Ockelbo, till Sandviken där vi våldgästade en kompis och fick oss lite kaffe, sen vidare mot Falun, då tog finvädret slut. Vi klarade oss dock från regnväder, även om det var blött på vägen och väldigt grått på himlen, några stink fick vi, men inget att gnälla över. Så vidare mot Rättvik, Furudal och tillbaka till bynn igen. Ungefär 6 timmar var vi borta! Kändes det inte som!!

Lånat skinnställ, stort! Skulle lätt kunna vara 2 dm längre och 10 kg tyngre! För en gångs skull fick man känna sig "liten och smidig"! hihihi Jättesexig hängrumpa... Jättemodern, kanske jag ska säga?!?

Stannade till och kollade in tjusiga bilar på ett ställe, tror vi var i Hofors då, men det kan man inte så noga veta! Det var i alla fall en massa fina blanka gamla amerikanare mm, de flesta blanka och fina! Inte riktigt alla... Ett varv där var en lagom och välbehövlig bensträckare! 

När finvädret övergick i gråväder, blev det lite kallt. Det blåste in vind i jackan både vid handlederna och i nacken, så jag antar att den såg ut som en ballong! Till nästa gång (om det blir fler?) ska jag se till att ha handskar med krage och en fuskpolo.

Väl hemma gjorde jag i ordning lite mat och skickade in i ugnen, och så gick vi en vända med Teo, äta, kolla på film. Så var den kvällen gjord.

Idag har jag fått hjälp att skruva upp persienner. Det var tur det, för jag har inte kunnat lista ut hur "de små" skulle sitta på egen hand, inte ens med hjälp av instruktionspappret...! Nu sitter de på plats i allafall. Ska slå i en liten spik eller skruva i en krok eller något för att få snörena på sidan, ser inte så snyggt ut när de bara hänger ner som nu. Men det behöver jag inte göra NU.

Nu har jag ätit lite, knäckemacka med makrill i tomatsås på, och tänkte jag skulle åka till lägenheten och börja städa ur... Om ett par timmar ska jag åka till bruket och hämta barnen. Om jag åker NU, kanske jag hinner få minsta sovrummet klart?!

Ja, sagt och gjort! Börja packa in i bilen och så iväg. March...

Det hände

inte så mycket på IP, men var trevligt där ändå! Några bowlare, några banditspelare, de tränande hade gått hem...

Äntligen FREDAG!!

Idag har jag bott i slottet i två hela veckor!

Nu har jag motionerat mig och doggen, dammsugit, tvättat två maskiner, diskat, fått ett glas rött, duschat, piffat, fått på mig lite bättre kläder, och ska nu till IP en sväng och se vad som händer där... Sen vet man aldrig vad det blir!

Det kan bli vad som helst - för det är ju ÄNTLIGEN FREDAG!! Hela helgen kvar!

Ha det gott i fredagskvällen!!
Det ska jag!

Ha-haaa

Testade! Funkar! Jag har smugit in på någon annans trådlösa nätverk! Just nu funkar det, kan ju bli ner- eller bortkopplad närsom, eller hur funkar det? hihihi Skitkul! Jag är ute på nätet! Ha-haaa Men, säg inget, för guds skull...!!

I morgon fredag är det två veckor sen jag flyttade in i mitt slott. Två veckor! Tänk vad tiden går fort. Och vad lite man får gjort! Började ju jobba på en gång, så det blir så lite tid på kvällar att hålla på. Dessutom är man begränsad vad gäller verktyg och andra fysiska grejer. Behöver till exempel plugg för gipsväggar, för att kunna få upp mina hyllor. Var köper man sådana efter kl 17 en vardag, eller på en lördag?? Helst här i byn då. Edmarks, har de sånt? Har inte de "gjort om sig"  nu, och riktar sig till företag?? Eller får jag som liten enkel privatare handla där också?? Det är liksom det enda stället jag kommer på, men å andra sidan brukar Edmarks vara rätt bra på att ta betalt, förr i allafall.

Jag behöver hyllor, golvstående, till kontoret/lillrummet/biblioteket, till förrådet uppe. Till lillrummet har jag bestämt mig för Ivar. IKEA har en serie som heter Ivar. Tror den skulle funka bra där, och så lasera/måla den i samma färg som det är på golvlisten och fönsterbrädan. Skulle bli snyggt tror jag. Lite grovt. Jo, det tror jag skulle blir bra! 

Frida behöver klädförvaring. Ev att man ska satsa på något slags "dressingroom" i liten skala i lilla skrubben som finns i hennes rum. Tål att kluras på. I badrummen behövs farvaring! Nu har jag en plastbalja uppe och en kartong nere, med flaskor och burkar och sånt man brukar ha i ett badrum. Varken praktiskt eller snyggt.

Tvättstugan ska vi inte tala om! Där behövs mycket förvaring, skåp, lådor, hyllor... En utsocknes kompis, Anne-Lie, som var på besök i helgen, ritade och skissade och letade i IKEA-katalogen (hädanefter kallad BIBELN) medan jag lagade mat, och jag tror jag ska göra ungefär så, tror det blir bra.

Hon hjälpte mig även att fixa lite lampor och sladdskarvning och -byten, att möblera lite i vardagsrummet och att flytta skåpet, det tunga! Det blev ju placerat i lillrummet av flyttgubbarna, jag visste inte riktigt var jag ville ha det, så det hamnade där. Nu satte vi strumpor på skåpets fötter och släpade det till mitt sovrum, där gjorde den sig bättre. Det var för stort för det lilla rummet! Dessutom stod det felplacerat ur Feng Shui-aspekt, fick jag veta. Lika var det med skåpen i vardagsrummet. De blev också omflyttade, efter Feng Shuis regler. Och det blev mycket bättre! Inte färdigt, men på väg att bli, och mycket bättre än innan.

Sovrummet behöver en större säng... Min nuvarande, en 120'is, ser bra ynklig ut nu, när den hamnade i ett riktigt sovrum! Har ju inte haft eget sovrum sen 2005 när jag separerade från barnafadern, bara en skrubb på Berga där den kändes stor, och en möblerad sovhörna i vardagsrummet på skidan, där den också kändes stor, men nu blev den plötsligt liten! Frida blev lycklig, för då skulle hon få den, och så flyttas hennes 90'is ner till gästrummet.

Men, en sak i taget. Kassan är inte lika stor som behoven! Vad är viktigast? Vad är roligast? Vad kan jag stå ut med längst av det som "måste" göras, helst på en gång, men inom överskådlig tid, då?

Har i vart fall varit på Rusta och köpt vit väggfärg. Tänkte börja med att måla över den bruna blommiga mörka tapeten som är på väggar OCH i taket i förrådet! Va?! Mörk murrig tapet i ett litet mörkt förråd??? Nä, vitt ska det bli, ljust, så man ser nåt! Sen in med hyllor, väggfasta eller golvstående, det har jag inte bestämt mig för än... Mindre skruva med golvstående, kanske går att lasta tyngre på hyllorna med sådana än med väggfasta? En fundering, bara...

Möbler till altanen skulle inte vara så dumt. Inte för att det är mycket till säsong kvar, men det är säkert billigare att köpa nu än till våren, och resten av augusti och september kan ju bli både varma och fina, så why not? Men, jag har varit på Jysk och Rusta, och då passat på att kika på rean och utbudet, och kommit fram till att varken sortiment eller pris riktigt passar mig... Utbudet är grymt utplockat. När man får deras reklamblad hem, så ser det ju väldigt tjusigt ut, men inte i verkligheten i butiken... :-(

Ingen panik, ingen panik, allt på en gång!!

Egentligen letade jag fram datorn och kröp ner i sängen för att börja sortera ut bilder till en speciell mapp som jag sen ska framkalla papperskopior på, men så fick jag för mig att testa om det gick att komma åt något "osynligt" trådlöst nätverk, och så gick det, men då blev det ju inget med bilderna gjort... det får bli en annan gång!

Nu ska jag stänga ner, skulle nog kunna skriva mycket mer! Allt lika ointressant. Har ju inte skrivit på ett tag ju. Har en hel del att ta igen av ointressant rappakalja, men jag mår bättre när jag skrivit av mig en stump. Terapi, eller nåt, jag vet inte.

Ha det bra, så skrivs vi igen, nå'tag! Go'natt för nu...

Jo då

Jag lever än!
Får internet hem till huset i SEPTEMBER!!! Jag får skylla mig själv. Man ska vara ute i tid när man har med internet att göra. Beställa flyttning flera veckor före, säga upp ett par månader före, så att det gamla slutat gälla när det nya ska börja gälla. Jag blir så trött... Ska inte internet och bredband vara snabbt??? Jag bara undrar - vad är det som ska behöva ta sån tid???

Får väl tjuva lite tid på jobbet då. Sådär en tre veckor till. Trist. Vill ju sitta på kvällen, i lugn och ro. Tyst. Barnen sover i sina sängar, då kan mamma leka hacker! hehehe Med tekoppen på bordet fyllt till brädden med kvällsörtte och en sked honung!

Nu ska jag logga ur och gå hem, kl har passerat 17, och jag ska åka och hämta min cykel, som varit på lagning och service sen i fredags. Hoppas verkligen att den är klar, så man kan cykla till/från jobbet igen. Tråkigt att åka bil. Dyrt blir det också, i längden. Tar för lång tid att gå, tycker jag. Cykla är kanon. Även sen det blivit vinter.

Åka hem och göra spaghetti och köttfärssås. Det var längesen. Är lite snål att köpa riktigt kött och köttfärs, gör det sällan. Blir mest kycklingfiléer och fisk. Så, ikväll blir det lyx!

Ha det bra, tills vi skrivs igen!

Inflyttad

I fredags flyttade jag!

Var på banken kl 11 och skrev under köpebrev och lån och andra viktiga papper, en massa gånger!
Strax efter kl 13 började vi bära ut i lastbilen, när vi var klara med urlastningen i huset, tittade jag på kl igen: 15:22!!

Sen var det bara att börja packa ur alla kartonger igen... Det håller jag på med än, och lär inte bli klar den här helgen heller. Det fattas nämligen förvaring i badrummen, förrådet och tvättstugan, och även hallen! Men framförallt badrum känns akuta att få till förvaring. Vill till IKEA och shoppa! Har lite sparat på IKEA-konto, som väl ska räcka en bit på vägen. Även förrådet känns ganska akut, det blir lite tungrott att ha allt i kartonger och väskor på golvet. Lättare att hantera med kartonger/lådor på hyllor!

Jag har inte fått igång internet heller, för Telia hade sjabblat med min beställning, så det kom inget till i måndags (3/8) som jag trodde, så jag känner mig lite bortkopplad. Även TV-grejs skulle komma via Telia.

Jaja, jag överlever nog detta! Sitter av tiden på jobbet nu, vill inte gå FÖR tidigt, även om jag inte har något att göra, men börjar bli "lôvligt" nu att stänga ner och gå hem!

Ha det bra, så skrivs vi igen!!

RSS 2.0