Dagens horoskop!

Sätter in en kopia av mitt horoskop jag hittade HÄR. Tycker det är lite kul, tror inte på det, men ibland så stämmer det, och just idag känns en del igen!

Vad gäller "Kärlek" så är det ju några timmar kvar, men det vill nog mycket till att han ska dyka upp! För det första sitter jag ju bara inne (i lägenheten, kan i och för sig kännas som fängelse ibland...), för det andra är väl stordelen ute på partaj på privata fester lite varstans. Att han skulle dyka upp just i kväll känns lite som överkurs, men man ska aldrig säga aldrig! DET är något jag lärt mig genom åren, har gjort mycket som jag ALDRIG skulle göra... redan. Mer lär det bli innan döden infinner sig!

Nähä, om jag skulle ta och börja ta tag i fixandet igen, då. Tänk att jag hela tiden ramlar ner på soffan och framför datorn... Inte undra på att man aldrig har tid med nåt, aldrig hinner nåt... Vad kan det bero på!?

Tur
För närvarande ser det mesta ut att gå din väg. Våga chansa även där risk till förlust finns.
Hälsa
Om du känner dig litet trött bör eventuella träningspass skjutas upp. Det är viktigt att du sparar din energi tills imorgon.
Ekonomi
Idag kan du koppla av och låta din ekonomi sköta sig själv. De stora förändringarna av din ekonomiska situation lyser med sin frånvaro.
Arbete
En ny kollega kan dyka upp som visar sig ha mycket gemensamt med dig. Din trivsel på arbetet ökar.
Kärlek
Det blir en vändpunkt för dig när du i dag kanske träffar rätt person.
Relationer
Idag kan du känna att du inte riktigt passar in den umgängeskrets du befinner dig i. Känslan är dock övergående.


Förslag på lagändring!

Har det varit nyårsnatta i många dagar, eller??
Tänker på alla smällare som går av hela tiden. Har en skotträdd hund, så det märks extra tydligt...

Hade en fundering när jag gick med honom igår kväll, på lagändring vad gäller hantering av fyrverkeripjäser av alla de slag, som piper, visslar, tjuter, smäller, exploderar, kort sagt, OVÄSEN!!

Man skulle bara få sälja eländet under max tre timmar före de ska avfyras.
Alltså på nyårsafton kl 21-24.
Sista april kl 17-20, då de flesa kasor tänds vid 20.
Helst inte alls till privatpersoner då, endast till fyrverkeriarrangör.
Alla inköpta eländen ska fyras av på särskilda avfyrningsplatser. Alltså nyårafton vid övergången till nya året, man får hålla på max 15 minuter. Sista april endast runt den TÄNDA kasen, ingen annanstans och under ingen annan tid.
Helst ett arrangerat fyrverkeri, då BARA fyrverkeriet, inga egna smällare.

Detta för att minimera risken för bortsprängda händer, ögon, hörsel, ansikten, med flera kroppsdelar/hela människor, förstörda postlådor och annan privat och offentlig egendom. Man kan även låta alla lägga sina pjäser i en stor gemensam tunna, sen tänder man på den och så har man "chicky-race", typ den som står kvar närmast längst vinner, förhoppningsvis alla, så blir det några idioter färre till nästa gång!

Ha en bra nyårsafton, och tänk på var och när du smäller dina pjäser!
Bättre ALLA på en gång, dräll inte runt hela dagen, spara inga till nästa dag!

Med igen!!

Yes! Då var man åter med i etern!! Vad härligt det känns! Sprillans ny laptop, nyss uppstartad och igångsatt. Har inte ens letat upp min office-skiva för att installera det, gick direkt på att få igång internet och hämta hem ett gratis antivirus. Pang tjong och ut på bloggen! Fast det tog nog en och en halv timme innan jag kom så långt... Tog en himla lång tid att väcka upp den! Men nu är hon med! Kan ju säga att det känns MYCKET bra.

Nu ska jag ut och kolla lite annat... På återskrivande!

I morgon!

I morgon DÅ ska jag åka på Elgiganten och köpa mig en ny dator. Har kollat av mina besparingar, min bonus och min utdelning, och tillsammans kanske det räcker till en hyfsad laptop. Mellandagsrean skulle börja då, så jag hoppas att jag kan göra ett klipp!! Utan dator med internet blir man ju tokig! Nästan hela det sociala livet finns ju i den uppkopplingen! Visst är det hemskt!?

Ska även åka till IKEA endera dagen, och shoppa för mina besparingar på IKEA-kontot, ligger ju ganska mycket plus där nu, härligt, men så har jag hållit på att spara och sätta in en slant varje månad i snart ett års tid! Eller i flera år, men då har jag legat på minus, och betalat av med dyr ränta, det är ju inte så smart, bättre då att betala lite i förväg, och kunna ha något att handla för, UTAN att betala dyr ränta! Kanske till och med kan få lite plusränta, fast det är ju försvinnande lite åt det hållet!

Nu ska jag åter ut i kylan, det var minus 11 grader när jag gick hemifrån...

Bildkavalkad över dec 2008

 
2008-12-06, bild på del av vår Hembygdsgård, INNAN snön smälte bort...


2008-12-12, huvudgatan genom byn, Långgatan förståss, i juleskrud


2008-12-14, Bäck, vart annars, där jag "alltid" går med hunden... Härligt mycket snö!

 
 Julafton, Teo kikar runt, som synes har mycket snö smält bort, men ett LITET tunt lager nysnö kom på natten!


Sommarens badträd, ser lite kallt ut nu, tycker jag! Brrrr

Just nu

Har gått upp på jobbet och dragit igång datorn. Tog dosan med till Internetbanken, för att kolla läget. Har jag råd med en ny dator? Har inte kollat det än, la ut det jag skrivit de senaste två dagarna först! Har även lite bilder som jag vill visa. Gör ett eget inlägg av de, en liten bildkavalkad!

Var ju till Bonden i kvällst. Dit och vände. Gick in, och när jag skulle ta av mig kappan, så tittade jag in i lokalen, och insåg att "alla" som var där, 20st kanske, var 20-25 år... Några "äldre", väl närmare 50 än 40 skulle jag tro. Ingen jag kände, ingen jag kände igen tillräckligt för att slå mig ner hos. Så jag vände helt enkelt i garederoben och gick ut igen. Gick upp mot söder och vände där, när jag sen passerade Bonden igen, var en av de "äldre" ute och rökte och tyckte att jag skulle komma in och sitta med "oss". Vilka är "oss" undrade jag? "Jag och Prans" ??? Känner igen namnet Prans, men vet inte vem det är. "Ska fundera på saken" sa jag och gick hem! "Jag" var i det här fallet en snubbe som kollat in mig tidigare där, i väldigt onyktert tillstånd, och som i sin vingliga färd mot mig blev haffad av vakterna, som tyckte han skulle gå hem och låta gästerna vara! Tack, vakten, jag blev glad åt ditt ingripande den gången! Tacksam! I kvällst klarade jag av det själv.

På väg härifrån sen, ska jag in till en kompis, hon som inte var hemma häromkvällen, och se om hon är hemma idag. Sen ska jag vidare till ännu en annan och lämna tillbaka två böcker som jag haft i evighet, säkert två år, och ta tillbaka filmen som hon i sin tur lånat lika länge av mig!

Julafton

2008-12-24, kl 12:31


Halva dagen har gått och jag har endast varit ute med Teo, visserligen tog nog det närmare 1½ timme, men ändå! Och så har jag handlat, för jag insåg att det var nästan tomt på mat i alla förråden. Bl a vitkål, för jag ska prova göra kålsoppa för första gången, på skinkspadet. Det ska bli spännande! Var dessutom ner i tvättstugan och kolla läget, och precis som jag trodde, var det ingen som tänkt sig tvätta på julafton, så då tar jag ner min tvättkorg och tömmer den, allt klart på några timmar! Tre uppsättningar sängkläder och barnrumsstädning, då blir det mycket! Bäst att sätta fart!


kl 13:30

Då har man invigt tvättstugan, på självaste julafton! Två stora maskiner, en torktumlare, en centrifug och ett stort torkrum med avfuktare. Bilderna från förmiddagens hundpromenad är tömda till externa hårddisken och några utvalda till USB-minnet tillsammans med bloggtexterna, för publicering vid tillfälle.


Mamma ringde innan. De var nästan klara med förberedelserna i kapellet för morgondagens julotta. Gubben höll på att sätta ut marschallhållarna när hon ringde, och hon skulle strax till med maten. Det är ca 50 marschaller som lyser längs med vägen upp till kapellet, det är jättefint! Och massor av levande ljus inne i kapellet under julottan, det tar ett tag att tända alla, men de förtänder alla vekar som idag och igår, så det ska gå lite fortare på juldagsmorgonen.


Hon ringde för hon undrade hur det var, om det gått bra med julklappar och vad jag köpt för deras pengar. Berättade att vi redan klarat av julafton en sväng här, och att det blir julafton igen åt barnen idag, med pappa och farmor o farfar och släkten där. Jag känner att jag är glad att slippa det där!


Egentligen har jag det ganska bra här, i min ensamhet. Jag gör som jag vill, julstressen är helt borta, jag städar av del för del av lägenheten, och hoppas att jag kommit runt i alla vrår och ändar tills jag börjar jobba igen. Eller ännu hellre, tills barnen kommer tillbaka. Så man kan känna att man är ikapp igen. så blir det ett nytt halvårs kaos fram till sommaren och semestern. Förhoppningsvis har man lite bättre pli på ungarna...??? Knappast! Bäst att man är realist!


Kl 15 ska jag se på Kalle Anka, det var längesedan jag såg det, i lugn och ro, hela programmet.


kl 15:36

Trodde jag, ja! Kom just upp från tvättstugan, maskinerna blev ju klara lagom till Kalle Anka skulle börja... Nu är allt rent och hänger eller är i tumlaren, bara att vänta till framåt halv fem och hoppas att allt är klart då. Under tiden, mat och resten av Kalle Anka, sen dammsuga och lite mera plock. Efter att all tvätt är i skåpen, är det kväller, framåt 19-tiden, dusch och piffning som gäller. Julmat? Näe, det blev att microvärma överbliven makrill med potatis och sås, som vi åt förut en dag. Kålsoppan ska jag prova koka i morgon.


kl 18:41

Då var tvättstugan klar, det rena och torra inlagt i skåp och lådor, golven här hemma sugna och moppade, nu ska vovven få ut och pinkelinka lite, sen ska jag DUSCHA!!!! Känner mig som en lortgris! I samband med dusch och piffning, blir det lite vin... mmm vad jag ser fram emot det!


kl 21:32

Jaha, då var man klar då, och glas nr 2 är just påbörjat. Kan skriva hyfsat än, känner jag!! ;-)  Brukar sätta sig på tungan först, så skulle inte förvåna mig om jag sluddrar redan efter 1 glas!


På TV är det det bästa ur Raphsody in Rock de senaste tio åren, och jag ryser, det är så härligt! Drömmen vore ju att gå på det i Dalhalla, se artister som E-type, Jill Johnsson, Lena Ph, Tornving och Robert Gustavsson!


Marschallerna lyser ikväll också, har räknat till 21 värmeljus i vardagsrummet. Och så ljuskulorna i fönstret och ljusstaken på skåpen, det är ju det enda i kul- och stakväg en annan har att se fram emot! hihihi


  


Dan före dopparedan

2008-12-23, kl 17.45



Da'n före doppareda'n


Fast för min del är julen över. Vi hade julafton igår kväll. Nu i eftermiddag, kring 15-tiden, åkte barnen till pappan och ska fira jul där i morgon.


Julmaten bestod av skinka, ägghalvor utan pynt, sill och potatis till mamman (dock utan nubbe), knäcke och Janssons. Lite senare risgrynsgröt. Det var efter julklappsutdelningen. Tomten kom faktiskt. Bytte om på toan, sen pinglade det på dörren, in kom en tjusig lite tomtenissa med en liten säck. Den innehöll varsitt armbandsur, en varsin almanacka/dagbok för 2009 till barnen, en väckarklocka och ett par jeans till sonen, en blockflöjt till dottern, blomkrukor och en liten skapelse av ståltråd (gjord av dottern) som man kan ha t ex värmeljus i och två grytlappar till mamman. Tror det var allt. Barnen blev glada för sin klappar, speciellt klockorna, jeansen och flöjten.


Får ju säga som det är, fick pengar av mormor som jag skulle handla till barnen för, så det var hennes bidrag jag handlade för, ska till Bollnäs när de kommer tillbaka från pappan och shoppa lite kläder till dem, för mina julklappspengar. De får ju vara med och prova då, och välja lite, så det inte blir helt fel. Dottern måste dessutom ha skor, så det lär inte bli så mycket i klädväg till henne.


Har fått tillbaka datorn nu, men den får inte kopplas upp mot internet, då den inte funkar med SP2 och SP3, vilket krävs för att kunna ha ett fungerande virusprogram. För tillfället får jag alltså skriva i wordpad och spara på USB-minne och ta med till någon som ev kan tänkas vilja låna ut sin dator och lägga ut det vid tillfälle. På annandagen blir det rea på Elgiganten, gissa om det är någon som ska dit!? Bonus- och Puttepengarna får gå till en ny dator, blir nog en laptop. Lutar åt det, så får den stationära internet-lösa fungera som speldator och för dottern att skriva sina berättelser på. Klarar mig inte utan dator!!! Eller internet snarare, för nu har jag ju dator... men så tråkig då man inte kommer utanför väggarna! Halva, mer än halva, sociala livet finns ju där ute!!!


Var till Bollnäs idag igen (shoppade ju julklappar där igår...), för att korta ner armlänken på dotterns klocka, trodde det skulle gå på några minuter, medna vi väntade, men icke. Får ner igen på fredag, annandagen, men det passar ju, för då ska jag kika på dator också. Fy vad folk det var ute och sista-minuten-handlade!! Nästan omöjligt att hitta parkeringsplats. Sen gå och trängas med folk. Var även till Dollarstore, där var det enklare med parkering, men lika packat med folk. Fyllde förråden av shampo och sånt, och så fick ungarna skärp, köpte marschallhållare och marschaller, så nu lyser det fint på balkongen. Stumpor och kalsonger. Ansiktssmörja, dag- och nattcreme till mig. Tygblommor till en av de nya krukorna. Köper jag levande, så dör de bara! Nio rosor (sju vita och två röda) och två kvistar brunglittriga ormbunkkvistar. Fick fylla ut med några blommor jag hade hemma, för det blev lite lite, får köpa fler en annan gång och fylla ut, eller en bit sån där grön kub och sticka ner kvistarna i... Eller nåt att fylla krukan med och ha dekorstenar högst upp. Tål att funderas på!


Nu när jag har diskat och skrivit lite, ska jag ta och slänga ungarnas sängkläder i tvättkorgen och bädda rent och plocka undan lite. Teo vill ut, så jag får nog börja med det, säger samvetet. Kanske tittar in till en kompis, undrar om hon har en dator man får logga in på som hastigast?


Ha nu en riktigt GOD JUL och sköt om varandra väl! Jag ska ta hand om Teo på bästa sätt!



kl 20:00

Det går trögt med det man ska göra, men det gör inget, det går framåt, om än sakta sakta, och det är väl huvudsaken! Kompisen jag skulle besöka, var ju förståss inte hemma... När man väl kommer sta, då är hon inte hemma! Fast hon sa att hon bara skulle vara hemma vid, hela julhelgen, lika solo som jag som hon är. Nästan. Tror jag... Hon och hunden. Just i kväll var de i alla fall inte hemma!


Nu har jag ätit lite Jansson och en skinkemacka. Lite glögg intages nu, mellan varven. Röja i barnrum, skriva lite, dricka lite glögg. Halv nio ska jag se på en musikdokumentär med Jill Johnsson. Ängelholms-tjejen! Liksom jag, Ängelholmare. Och hon Robinsson-Andersson, vad-hon-nu-heter, som är ihop med nån hockeyspelare over there, hon är också Ängelholmare. Änglabrudarna! Varierande framgång... Men Ängel-lika!


kl 20:30

Nu är sonens säng renbäddad, golvet dammsugit och skrivbordet rensat. Återstår byrån och hyllan, men det tar jag i morgon, när det är dagsljus, lättare att se allt småpryttel han har. Skruvar och andra smådelar, han har ju en vana att skruva sönder sina radiostyrda bilar med flera leksaker. Om han får ihop allt som det var från början, det vet jag inte, men han brukar inte gorma och skrika och bära sig åt... så det går nog bra, hopskruvningen!


Nu har Jill'an börjat, till TV'n!


kl 21:23

Såg ungefär halva programmet om Jill, sen ringde det! Tur det var den det var, annars har jag kunnat bli lite störd, nu var det bara roligt med ett samtal. Kompis B ville veta hur det gick med möblerna. ????? tänkte jag först, vilka möbler?? Jo, det du köpte på Erikshjälpen!


Just ja, det gjorde jag ju, ett skåp till dottern att ha sina kläder i, av lite äldre modell med två dörrar och en innanlåda. Sväljer mycket. Och ett skrivbord till sonen. Där har han suttit mycket, alla redan! Ställt väckarklockan, suttit och läst och ritat! Tog hjälp av mormor och morfar att ta hem det. Lite motvilligt först, men så fick de fundera en stund, så gick det bra! Lånade bärremmar av Erikshjälpen, och det var tur det, annars har vi väl kämpat än!


Var dit i lördags och fyndade, skulle ta hem det på måndag före kl 12. Skåpet tungt som bly! Massivt trä. Gediget. Tjusigt! 375 kr. Lite handtag så blir det kanon! Skrivbordet 145 kr. Också det massivt trä, inget spån med melamin där inte, riktigt trä. Lite lagning och lite handtag så blir det också perfekt. Det är lås på båda möblerna nu, det tror jag inte är någon hit, då barnen lätt förlägger nycklarna... Handtag och magnetlås är nog en bättre lösning. Eller handtag och olåsta dörrar. Väntar till efter julhelgen. Ska ju till Bollnäs igen, på annadagen...


Nähä, om man skulle ta och titta lite på den torra rena tvätten, kanske. Ev att den till och med kan behöva vikas och läggas in i respektive ägares skåp eller byrå... Skulle vara trevligt att slippa ha torkställningen uppställd på julafton! Men då krävs det att någon gör något! Endera jag eller Teo...


kl 21:58

Ja, då var det klart, ställningen tom och hopfälld!


Det blir nog Bonden i morgon kväll. Antingen dit och vända, beror ju på vad för folk det är där, eller dit och ta ett par cider eller öl och bli lite glad i hatten... Annandagen ska jag och kompis B till Bollnäs i vart fall. Är det fullt på Folkan så går vi till Sport In. Vi bestämde det när vi pratades vid innan ikväll. Måste kolla lite busstider.


Om mindre än ett ett par timmar är det julafton. Lite nojjig blir man ändå. Alla familjer samlas och umgås. Undrar hur många som blir ensamma som jag? Fast min ensamhet är på något sätt självvald. Men ändå inte. Men ändå. Lite skönt att julen är över för mig, lite sorg över att det inte blev mer.


Mer vad? Mer paket? Mer skinka? Mer godis? Mer julpynt? Mer vad? Ungarna fick sina paket, och det är vad det går ut på - dela ut paket.


Det är det som är jul, att dela ut paket. Ungarna skikter i resten, de vet knappt vad de får, huvudsaken de får paket! Helst jättemånga! Sonen var lite besviken att det bara var fyra paket, istället för 70. Jag sa att om det var många paket han ville ha, så kunde jag slå in 70 legobitar om han ville, då skulle han få 70 paket, som han önskade. Men det ville han inte, för han vill inte ha lego! Nähä, jag kan slå in 70 knappnålar då? Det är ju också många paket! Då tyckte han att jag var bra dum! Och började vänja sig vid tanken på att det inte var fler paket än fyra, men bra saker i dem!


Fick förklara vitsen med en dagbok, att skriva lite om varje dag. Har man inget bättre att skriva om, så berätta om vädret! Vad som hänt i skolan, efter skolan... Vad man gjort på dagen. Han förstod och ville börja genast! Fast dagboken börjar inte förrän 1 januari 2009, så han får vänta till dess!

  

Nä, nu är det nog dags att natta Teo och mig. Trist att behöva klä på sig igen, men så är det, kallt ute. Var innan i allafall. -8,6 grader nu. På väg att vända nu då, de har lovat lite mildare i morgon, och kanske till och med lite snö. Vi får väl se hur det blir med det!


Jullov!!!

Nu är arbetsdagen slut, och ett låååångt jullov väntar. Ledig lika längen som barnen. Nästan. De börjar torsd 8 januari, jag börjar onsd 7 januari, det blir 18 dagars sammanhängande ledighet. Gud så skööööönt det ska bli!

Men ack så jobbigt! Har ju ingen dator! Nå allvarligt fel är det. Han har en teori, får han tid, ska han testa lite. Den fungerar med SP1, men lägger han in SP2 och SP3, så lägger den av. Var och en för sig och båda tillsammans har ingen betydelse. Den är helt virusfri nu, och nyinstallerad med XP, men det hjälper inte. Teorin har med drivrutiner att göra, att de är för gamla. Datorn är ju några år, men samtidigt tycker han att det låter snudd på orimligt, men inte helt omöjligt. Han ska testa lite grejer på måndag och tisdag, sen får jag tillbaka den, oavsett skick.

Tanken på att skaffa en annan dator växer sig starkare för var dag. Har börjat läsa annonser med annat intresse. Ett besök på Elgiganten känns hägrande. Fick ju bonusen nu, kommer på kontot på måndag. Den räcker ju inte, men är en hyfsad bit på vägen. Gillar inte att man ska vara så förbannat beroende av datoreländet! Det kan göra att jag måste hit till veckan ändå, och betala räkningar och flytta runt pengar och så vidare... Djävla skiiiit!

Hade tänkt sluta vid 16-tiden idag, men det sket sig, som vanligt när jag planerar att plocka ut inarbetad tid. När det börjar bli dax att stänga ner och gå hem, DÅ vaknar några kunder och har panikgrejer som bara MÅSTE fixas innan dagen är slut....

Min dag var ju slut, redan! Trodde jag. Inte första gången... antagligen inte sista heller.
Men de är för det mesta jättegoa att ha att göra med, mina ÅF! Det är ju bara de tråkiga jobbiga sakerna man berättar om lite grovt, som händer då och då, inte de bra sakerna, det som flyter på och som det för det mesta är... Det är ju lite så, så länge det inte hörs något är det bra...

Jaja, eftersom jag inte vet när jag får tillgång till någon dator igen, så GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!!!

Jobb och jul och nyår

Så var då även torsdagen gjord. Det kändes väldigt mycket ett tag, med en order som jag aldrig blev klar med kändes det som... Tagit fram massa ritningar och priser till kunden i olika omgångar, men inte att hon kunde skicka det med beställningen, nähä då, det fick man ringa om och leta i sin mejl, tur man är en samlare och inte slänger något i onödan, bara sånt som är 1år och äldre... (Har t ex 2810 mejl i inkorgen, som jag ändå nyligen rensat, så det är max ett år gammalt i den, sen har jag ju ett arkiv som innehåller ca 60 mappar med varierande innehåll... Sorterade bl a på ÅF) Sen hade hon skrivit art.nr för en produkt, men i texten beskrivit något annat, så ringa igen och fråga vad som skulle vara. Då hade jag kommit en bit på väg i beredningen, och så var det bara att börja om, då jag fick nya direktiv. Inte många priser stämde heller, som hon fått fram. Det felade både uppåt och neråt, så totalt felade det inte på så många hundra. Mycket räkna blir det, och skriva små kom-ihåg-anteckningar att när man ska registrera sen.

Vi diskuterar ofta detta på jobbet;
Hur f-n ska man få kunderna att begripa att vi vill ha tillbaka de ritningar och priser vi skickar till dem, att det ska följa med beställningen sen. Och att de på beställningarna även SKA skriva dit om de blivit lovad särskild rabatt, eller om de åberopar ett speciellt avtal! Hur många krediteringar har man inte fått göra pga av att de från början inte uppgett rätt uppgifter!? Alla 9 på orderkontoret har samma problem med det! Har jag skickat priser och ritningar och det är någo annan som slår order, då börjar ju den handläggaren om med att ta fram ritningar och priser - IGEN, för den vet ju inte att det finns i min burk! För alla beställningar med special, går man ju inte varvet runt och frågar "känner du igen det här, har du skickat ritning och pris?? Har du lovat nå't särskilt här??"
Hallå kunden, det ska du bifoga!! Det blir så onödigt dubbeljobb annars, för så många personer! Även för dig som ännu en gång ska syna ritningen och godkänna!! Det går både en och två dagar extra innan beställningen är registrerad, mot om du haft med allt från början!!

Exempel; om jag har fått ett brev med en rabattkod från Ellos, låt oss säga 40% på en valfri vara, och så ska jag beställa och vill nyttja det, då är väl just DET det första jag talar om, att jag har 40% rabatt på valfri vara, och att den varan är de här byxorna... Inte tar jag väl för givet att den som tar emot beställningen har alla utlovade rabatter i huvudet!

Annat exempel; jag talar med en kund om en lösning på förvaringar och krönskivor, kunden får ritningar och priser, det går två månader, och kunden ringer och säger "de där förvaringarna vi pratade om, jag tänkte beställa dem nu". ?????? tänker jag då, vilka förvaringar??? Det har hunnit rinna mycket vatten under bron sen dess! Har ju några fler kunder som ringer varje dag och pratar om förvaringar och krönskivor och lite allt möjligt annat i kontorsmöbelväg. Mitt minne sträcker sig, i bästa fall!, från ena dagen till nästa när det gäller sådana saker.

Ang att vi skulle ha en "röd dag" idag, så fick det nästan fullt utslag! EN var det som inte lyckats uppbringa något rött. Sen var det tröjor, eller blusar eller skjortor eller slipsar som var röda! Till och med strumpor med röda tår har uppvisats idag! VD gick ett varv och flina och ruska på huvudet och undra vad som flugit i oss! Konstaterade att ALLA var röda. Kul! Kanske kan bli en tradition?

Närmasta chefen fick sin julklapp idag. Den var uppskattad, godisråtta som han är! Skumtomtar, choklad förpackat i en fin glasburk med röd julrosett och en flaska glögg, Lucia Chokladglögg! På kortet till glöggen skrev vi "God Jul från skumma Lucia-kören". Vi tyckte det var väldigt fyndigt när kortet skrevs, jag vet inte jag!?

Vad gäller datorhelvetet, så är den blåst nu. Det som inte räddats är förlorat. Men jag tror att allt i "Mina dokument" för alla användare är sparat på externa, dessutom hade han sparat alla favoriter från internet och adressböcker, så det borde vara lugnt. Nu står hoppet till att det går bra med ominstallationen i morgon. Och att jag får ta hem den då. Tar ju liksom jullov i morgon när jag åker hem, och har inte tänkt att komma hit igen förrän den 7/1.

Det blev mer eller mindre bestämt att mormor kommer på tisdag och så firar vi jul med dem då, barnen och jag. Sen åker ju de till sin pappa på tisdagkväll och firar julafton där med honom och farmor och farfar och stannar väl en vecka, för min del får de gärna vara där även över nyår! Så kan jag roa mig utan att bekymra mig det minsta! Dessutom har de det roligare där än med mig. Han har ju hus och bor "på landet" så det är mycket friare, grabben i vart fall, har fler kompisar där än hos mig, dottern har fler kompisar hos mig, och stallet, så hon vill väl kanske hellre vara "på byn". Vi får se hur det blir. Inget är statiskt och klubbat, viss flexibilitet råder!

Vet inte vad jag ska göra vid nyår. Jul blir man väl hemma och tittar på TV och äter skinkmacka eller nåt. Dricker lite glögg. "Alla" är ju med sina familjer och släktingar, jag är själv. Ingenstans att gå. Inte speciellt ledsen för det, så. På juldagen och annandagen är det dans i Bollnäs på folkan, så på annandagen känns det som att det kan vara ett bra alternativ. Kanske Sport-Inn på juldagen, om man orkar två kvällar på rad! Det var visst uppträdande av Engmans kapell där och så brukar det vara disco. På Folkan var det scenframträdande av Style på annandagen, och så styrdans och disco. Hela huset gungar, helt enkelt! Brukar ju vara bra.

Nu måste jag nog släcka ner och stänga av och åka hemöver. Klockan är mycket, nu igen! Vill så gärna ha hem datorn, frisk och fräsch, så man kan sätta sig när man vill!!

Nära röda julklappar...???

Det går frammåt med datorhelvetet, har jag hört. Det mesta är räddat, som filer  och bilder (gjorde jag själv innan jag lämnade iväg den) och adressbok, nu ska det installeras om. Nyckeln är hittad och en äkta skiva funnen, nu ska det köras hårt. I morgon eller så. SEN får jag ta hem den! Undrar vad man ska ge för besväret?? Tycker ju om whisky, har jag hört, så man får väl försöka luska lite vilken sort som smakar. Mig veterligt läser han inte min blogg, så det är lugnt att fundera av sig!

Liksom att i morgon ska vi alla på kontoret vara klädda i något rött. Alltid retar det någon!! VD gillar inte vänsterpolitik och fackföreningar... som ju brukar associeras med rött! Han brukar skrämma småbarnen med "Är du inte snäll skickar jag facket på dig!" Ska bli kul att höra kommentaren...! Tänkte dagen till ära även dra på mig en kjol! Då svimmar väl alla, jag som alltid har jeans! Bil till jobbet, dels för att det blir kallt åt benen att cykla med bara kjol, dels för att nu är det två lådor med julklappar i hyllan bakom mig, som ska hem, en från företaget och en från en leverantör och om jag har tur, även datorn? Klappen från närmsta chefen är hemtagen. Han ska få sin i morgon, eller möjligen på fredag.

Idag har det töat. Pratat i telefon med kunder i Östersund - där regnade det, och i Umeå - där spöregnade det! Vattnet rann på isen, inte roligt att gå ut där inte. Så illa är det i allafall inte här! Än.

Ja, det får räcka så, för idag.

Flamsar vidare

Jaha, ingen dator idag heller, kanske till helgen! Måste bli till helgen, för sen är jag JULLEDIG ända till onsd 7/1!!!!

Det töar lite nu ute, så jag är rädd för att snön försvinner till jul... Det vore väl för tradigt... Snösvängen fortsätter träget att jobba, i allafall. Idag har de hållit på att ta bort snöhögar efter senaste dagarnas snöande och plogande! De har gjort sitt bästa för att hålla mig vaken i natt också! Inte så kul, men jag förstår dem. Det är inte roligt att ha dessa stora maskiner i vägen överrallt på gator och i korsningar heller!

I går kväll blev det lite körigt. Sen jag kom hem, var det bara att ställa motorvärmaren på 19, sen var det att kasta sig över en kastrull och lite mjölk och sno ihop lite mannagröt och skicka ut sonen med hunden och hoppas på det bästa... Diska medan gröten kokar klart, äta och samtidigt ta bort lite gammal post och reklam som blivit liggandes, sen åka till stallet och hämta dottern, vidare hem till deras pappas (som var på jobbet) och hämta julklapp till en av hennes kompisar, för de skulle ha julklappsutdelning idag, samt även hämta pokalen och prisrosetten hon fått ta emot under Luciashowen i lördags för sin andra plats på KM-dressyren, allt glömt hos pappan på söndagen när jag hämtade dem, och så tillbaka hem, ut med Teo på hans runda, hem och natta barn, min sedvanliga kopp te och lite TV-titt medans jag dricker upp... SOVA!

Ikväll lär det bli lika, fast utan att vi åker bort. Hem, fixa käk, äta, ut med hunden, hem och natta barn, dricka te och sova! Tur det är julledigt snart, så man få komma ikapp lite, med livet och hemmet och lite allt möjligt. Kanske. Om man inte sitter för mycket vid datorn då, finns ju risk. Har ju lite tid att ta igen!

Det var så roligt i lördags när vi var ut och dansade, längtar redan efter nästa tillfälle, när det nu blir...

Känner mig så stressad när jag står här efter arbetsdagens slut och ska skriva, det blir bara flams! Inga bilder heller. Har inte tid att skriva om det man vill riktigt, det kräver lite ro runt omkring. Att kunna sätta sig när inspirationen kommer, inte behöva vänta på att klockan ska passera 17 och sen snabba sig, för man ska hem och dona. Har inte ro att läsa andras bloggar heller, måste ju hem! "Bara lite", "en glutt" lite här och lite där. Ögnar igenom. Utan att egentligen hinna med att fatta vad man läser... Fort fort fort ska det gå!

Helgrapport

Så har helgen passerat igen då, swisch sa det, så var det måndag igen!

Lördagen; var till Bollnäs med en kompis och shoppade kläder. Hittade inte så mycket, men ett par jeans och ett par tröjor, vardagströjor, blev det. Och ett par lite tjockare strumpbyxor, inte tjocka som tights, men mer än bara strumpbyxor. Fick för mig att jag ville ha kjol på kvällen när vi skulle på dans, Hela huset gungar på Folkan i Bollnäs.

Kl 14 var det dags för ridskolans årliga Lucia-show. Den var väldigt bra, tycker jag! Lite lång, 2½ timme! Mycket väntan mellan numren, det var tråkigt, men själva numren var bra! Väldigt varierat, allvar och skoj i en salig blandning. På gymkhanan var det en av ponnyerna som smet, så det tog ett tag innan han lät sig infångas. Det syntes att han tyckte det var kul!! Det var tre "tanter" som fick vara "traktor" då den var på lagning, så eleverna fick själv kratta ridbanan... De var så tokiga, jag vek mig dubbel av skratt!

Efter detta, hem och ut med hunden, som inte fått komma ut sen tidiga morgonen... Stackarn. Meningen var att jag skulle hinna hem innan det var dags för showen, men det gjorde jag inte... Sen hem igen, äta, duscha och måla, hämta kompisen, fixa håret och kläder och ÄNTLIGEN få dricka lite vin!! Hann ett par glas innan vi åkte. Kompisen fick sms i bilen ner, med en inbjudan till förfest. Klart vi åkte dit! Det var ett trevligt gäng där! Så länge det varade, det blev nog bara en timme, sen var vi ju tvungen att gå till Folken om vi skulle hinna dansa något!

Söndagen; slöa. Sova länge. Ut med Teo. Frukost länge. Tomglo lite på TV, vänta på att klockan skulle gå, för vi skulle sällskapa med Teo efter gamla landsvägen.  Kom i väg till slut, "shoppa-dansa-kompisen" och jag, men inte så långt, eller länge, för kl 16 skulle man gå på julkonsert i pingstkyrkan och lyssna på kören Celebrate. Det har blivit som en tradition att gå och lyssna på dem. Tycker om kören och solisterna, de är duktiga. Lite fika efter och så iväg till Bruket och hämta barnen. Ut med hunden en sista sväng, te och smörgås vid Wallander en stund, sen SOVA!

Och så blev det måndag igen... Och datorn är inte klar. I morgon?? Kanske, kanske inte.

Oskyddad snabbis!

Idag har det snöat, kanske snöar än, vet inte, för det syns inte från där jag sitter. Ännu en kväll efter jobbet, då man bara MÅSTE stanna för att kunna skriva lite. Vara lite privat. Fast nu är klockan för mycket, så det är bara att åka hem, ja, åka. Tog bilen idag. Har lämnat datorn till "doktorn". Får förhoppningsvis tillbaka den i morgon. Frisk och fräsch! Jag fick ett tips; gör inte med killar som du gör med datorn! Kör oskyddat! Vaddå?? Jag har väl alltid bälte på mig när jag kör bil, vad menar han?? :-)

Ha en bra kväll! JAG slipper i alla fall skotta snö, gör du!?

Julbord, kläder och tekniska haverier

Gott med julbord! Men jag äter ju inte så mycket på det där bordet, mest skinka, lax, röbetssallad och sånt klet. Inga köttebullar och prinskorvar, har ju barn, små, och då äter man köttbullar och korvar hela året så det räcker och blir över! Sillar är jag inte så förtjust i, smakade två små bitar igår. Ägghalvor med pynt på är gott! Jansson är gott. Snapsen till är god! Och ölen. Och avecen till kaffet sen. Och godiset! Framförallt var ju sällskapet bra! Som vanligt blev vi sist kvar. I princip utslängda! Larmet går ju på, så man får inte vara kvar hur länge man vill. Och så ska man ju upp och jobba nästa dag... Kan vara lite tungt efter en julbordskväll!

På lördag kanske jag och en kompis ska till Bollnäs och shoppa lite kläder. Har inte köpt kläder till mig själv sen jag vet inte när? Sätter in en liten slant i månaden på Lindex-kontot, och nu är det dax att länsa, tycker jag! Då kan man shoppa rätt mycket utan att det drabbar månadens fickpengar, så att säga, för då har jag ju redan satt av en klädpeng i månaden under ganska lång tid. Tycker jag är ett bra sätt! I stället för att handla på kredit och betala ränta och faktureringsavgift och sånt. Blir ju dyrare.

Nu var det tomt i kontorslandskapet, bara jag kvar, och VD inne på sitt rum. Idag har telefon gått varm. Gud vad det har ringt idag! Gick i ett! Längesen mitt tfn-block var så fullkladdat med anteckningar, och jag har hunnit beta av allt också, inget ostyrket...?? Papprena är så släta, så! hihihi! Man antecknar alltså i blocket uppdraget man får per telefon, och när man gjort klart det så stryker man över det!

Nä, nu ska jag hem och kolla om det är fel på kupévärmaren eller om det är fel på motorvärmarstolpen! Nå tok är det i vart fall. Tror att alla tekniska haverier drabbar mig nu... Inte kul. Och jag är ungefär lika teknisk som en flundra! Det bara SKA fungera. Alltid. Varje gång. Inte hålla på att krångla i tid och otid! Usch!

Julbord!

Nu är det nära!

I kväll ska vi äta julbord, i matsalen i fabriken. Totalt 84 av våra 264 som jobbar här. Vi är uppdelade på tre grupper, runt 80-90 per kväll. Matsalen rymmer inte fler. Avdelningarna blandas för var år, det är väl meningen att vi ska lära känna varandra, men man sitter ju med dem man redan känner, så jag vet inte om det har någon större effekt!

Pratade med IT-killen igen, och beskrev ytterligare symptom på datorn, och han kom fram till att det ev kan vara ett virus ändå. Han skulle kolla på den, ta bort virus och kopiera in rena filer som systemet behöver. Det var tydligen en dator till en av våra maskiner i fabriken som haft liknanade symptom och som han fick ordning på och som fungerar bra nu. Den datorn är numer stoppad för annan användning än det den är till för, för att undvika att det kommer in fler virus...

Dags att byta om och gå upp en våning till soffan för uppglöggning med arbetskamraterna!

Efter helgen - bara vardag kvar

Datorn funkar fortfarande inte, smyger in på jobbet, har inget att göra och lite tid att sitta av. För lite tid att ta tag i något projekt. Funderar allvarligt på att sätta bonusen på en ny dator. Kanske inte vad jag tänkt mig, men en dator måste man ha, tro't eller ej, men så är det. Undrar om man får någon dator för bonuspengen? Får väl lägga till den lilla sparslanten också, och hoppas att det räcker. Tvivlar på att det går att få fart på det andra skrället igen.

Hade hur mycket som helst i huvudet att skriva i helgen, men ingenstans att skriva... Nu är det tomt. Lite stressigt också, att smyga in på jobbets dator! Blir kort och kompakt.

Mycket snö har det kommit i helgen, sparkarna är hämtade och hemma, barnen tog sin till skolan. Jag tog cykeln, hade ju sett att de grusat på cykelvägen, så spark skulle inte gå så bra. Efter lunchen tog jag apostlahästarna. Testade sparken, men det var så halt, så man tog sig inte ur fläcken ut broddar. Snöat idag också. Har hört sägas att det regnat på eftermiddagen, men det är ju så mörkt, så man ser inget. Det blir en överraskning. Halt lär det vara i vilket fall, med näst intill omönstrade stövlar. "Finstövlar" som det ju ska föreställa vara. Innestövlar, helt värdelösa att ha ute! Ingen värme!

Har köpt nya lysen till fönstren. Kulor med ljusslingor inuti, klarglas, 2st till fönstret i vardagsrummet mot vägen, och en ljusgardin till lilla fönstret i vardagsrummet. Måste se till att få igång taklampan också, för det är bra mörkt nu, de nya lysena räcker inte till, annat än som mysbelysning, men det är de desto bättre på! Ska köpa en kontakt som man sticker i kontakten i taket, men jag bara glömmer ju varje gång jag är och handlar... hmm....

Nix, nu måste jag hem till sonen och hunden, fixa mat och diska och dammsuga och gå ut en runda med hunden. Lika som alla andra dagar. Ekorrhjulet. Samma, samma, samma. Dottern är och rider, det är ju måndag, och kommer inte hem förrän frammåt halv nio.

Saknar någon att dela vardagen och livet med. Ensam är stark, sägs det, jag vet inte det, jag... Saknar även det slutna sällskapet, men ingen idé att gå tillbaka dit förrän jag har en dator som fungerar... Det är liksom en förutsättning. Hoppas att mina vänner och bekanta där finns kvar när jag kommer tillbaka! Har svår abstinens... Hoppas att någon av er hittat hit, så ni vet varför jag är så borta!

Försökte fånga lite stämningsbilder i fredagskväll. Tror inte det gick så bra. Det var så fint ute, massa nysnö och så alla lysen överallt. Kameran klarar att fånga bilden, men jag klarar inte att hålla kameran stilla, skulle behöva ett stativ! Provade att stödja mot lyktstolpar, men då blir man ju lite begränsad i bildfångeriet, måste ha tillgång till en lyktstolpe! Hunden och jag måste ha en lyktstolpe! :-) Bilderna är kvar i kameran än. Det får inte ta för lång tid innan jag har tillgång till egen dator igen, för det ryms bara ca 600 bilder på minneskortet... hihihihi!

Hem var det! Ha det så länge!

Äntligen FREDAG!!

Ja, det får man väl säga, äntligen fredag! Har varit lång vecka.

Igår kväll var vi till Missionskyrkan och lyssnade på Musikskolans konsert. Dottern började ju spela blockflöjt denna höstterminen, så hon var där och spelade, och en massa andra barn och ungdomar. De var så duktiga, och det var så mysigt att höra. En del felspelningar, men även det har sin charm. I varje fall jag blir rörd till tårar när man är på sånt där. Lika på skolavslutningarna. Det gäller att inte ha målat ögonen!

I kväll ska vi på någon pizzeria och äta, jag och barnen. Det var ett  tag sen, så jag tyckte vi kunde lyxa oss med det. Datoreländet hemma åker ut snart, kommer inte in på den här sidan så jag kan skriva därifrån, därför blir det väldigt korta och bildlösa inlägg. Hoppas jag lyckas med något i helgen. IT-killen sa att jag skulle sätta mig när jag hade tid och försöka få in alla nödvändiga uppdateringar, för det kunde tydligen ta tid... hmmmm, jag som inte gillar att sitta och vänta medan datorn tuggar...

Dottern skulle på en handbollsturnering på sporthallen, det är klasskompisar till henne som skulle spela i Drivex-cup. I alla fall första matchen 17.30, sen skulle hon komma hem, så vi kan gå och äta, så får vi se om det är handboll eller Idol som drar mest sen! Jag ska i alla fall se och höra Idol, ev att jag sitter vid datoreländet och trasslar på...

Dubbelknutar

Det är inte speciellt mycket på jobbet nu, många order alltså, men varje liten beställning genererar i väldigt mycket jobb, då man ska försöka klämma in ALLT före jul, eller så snart som möjligt efter jul. Man slår både dubbel och tredubbel knut på sig. Mycket ringa blir det, överallt. Vänta på svar, vänta på besked. Man kommer ingen vart. Står och stampar på samma fläck, känns det som.

Spec.avdelningen är överhopade även de, så man får inget därifrån heller, vänta, vänta, vänta, varje dag är som julafton. Eller nej, det är roligare att få öppna paket än att få leverera ritningar och priser till kunder!

Men det ÄR snart jul, det var väl därför som det ploppade upp! Snöigt och fint. Så länge det nu varar.

Investering

Idag har jag investerat i en extern hårddisk, så nu ska jag flytta över bilder och div annat till den, sen kan man stöka med datorn lite mer, och se om det går att få någon ordning på den, så det går att komma åt sådana här livsviktiga sidor!  Den rymmer 250 GB, så det lär ju räcka ett tag...

Tänk att man ska vara så beroende av datorskrället! För tio år sen, elva, så kunde jag för mitt liv inte förstå varför man som privatperson skulle ha dator hemma... Nu vet jag! Och jag har kraftig abstinens! Måtte den rätta till sig snart, så jag slipper investera i en helt ny, även om det vore det roligaste, men också det mest kostsamma. Har viljan och lusten till en ny, men inte pengarna. Externa hårddisken svider tillräckligt, 725:-, ändå ska det vara ett bra pris, om jag förstått saken rätt. LaCie heter den.

Krångeldator och Luftslott

Har pratat med IT-killen på jobbet. Fick lite filer med mig hem som ev kan hjälp till att få ordning på datorn. Jag fick å andra sidan veta saker som inte var så roliga... Kanske måste byta ut hela skiten. Köpa ny.

Datorn är ju ärvd och ett hopbygge av X'et, och att komponenter och drivrutiner inte längre funkar med uppdateringar och att webbsidor uppdateras för nyare uppdateringar som inte finns på datorn, och som om man uppdaterar inte fungerar med komponenterna... Kanske att alla komponenter inte helt är kompatibla med varandra... Förhoppningsvis funkar den hjälpligt med de filer jag fick på USB-minnet av honom.

Från det ena till det andra, så läste jag en blogg om luftslott idag. Det är lätt att bygga luftslott, det har jag själv gjort, ett stort och flott. Mycket flott. PANG sa det bara en dag. Allt rasade. Det gör ont, mycket ont. Väldigt mycket ont. Tog tid att komma på fötter. Att kravla sig upp till ytan igen. Så jag vet hur det känns, tyvärr. Så ledsen... :-(

Det hände ett litet mirakel igår kväll! När jag var ut med hunden, så klädde jag mig för löptur. Har känt de senaste dagarna att jag VILL springa igen, så igår testade jag lite försiktigt. Åh vad det kändes härligt! Så nu blir det promenad idag, ev blandat med liiiiite löpning, och så löpning i morgon blandat med promenad. Promenad är med rejäla kliv i raskt tempo.

Så nu är det bara att vänta på ännu en förkylning - brukar ju komma som ett brev på posten varje gång jag börjar komma igång med löpningen, lagom när man har kommit upp i lite löptider runt 30 min. Fast igår handlade det om lugn jogg i uppskattningsvis 15 min, så jag hinner ju ut några gånger till innan det blir dags!


En snabbis

En snabbis igen, innan jag sticker hem... Kommer inte in hemma, provade på lunchen. Om jag bara visste varför??

Det är inte kul när man gör andra människor illa, ibland är det nödvändigt ont, tyvärr. Det har hänt och jag mår inte bra på grund av det, men tror att det håller på att lösa sig. Kanske.

Jag har bloggabstinens! Kommer ju inte in i någon ordning, så jag kan inte skriva av mig när jag vill, och jag har slutat på den andra bloggen, för det slutna sällskapet, vilket gör att jag "måste" skriva på annat vis. Är inte på långt när lika utlämnande här, inte lika personlig, mera allmän. Det är svårt. Faktiskt. Trodde inte att det skulle bli sådan skillnad. Men så är det. Bloggabstinens. Fast alla abstinenser är väl hemska! De går över efter ett tag. Frågan är hur lång tid det tar?

Nu håller alla här på att gå hem, så det är väl lika bra jag hänger på, så jag inte blir inlåst!

Ha en bra kväll!!

Kom in!

Nu kom jag visst in hemifrån! Vad förvånad jag blev! Senast jag lyckades med det var nog i fredags...

Hur som helst, helgen har varit god. Fredag bjöd på oväntad visit, av mig hos en kompis som kände sig lite ensam och övergiven. Det var mycket uppskattat har jag fått höra flera gånger! Roligt att höra att man kan glädja någon!

Lördagen bjöd på lite längre promenad med Teo, det var ett tag sen jag var så pass långt med honom. Kygelvallen och 8'an. Med på promenaden var kompisen. Senare på eftermiddagen, sen vi duschat och vilat och jag handlat lite, så kom kompisen och så lagade vi mat och käkade ihop. Mycket trevligt! Vi har så mycket att prata om, mycket att vädra.

Från och med idag, har jag nya arbetstider ju, mellan 08.00-17.00. Denna första dag var lite tråkig, för det var lite att göra, och när de andra gick hem vid 16.00 och 16.30, då kändes det lite tungt! Endast jag kvar, nästan. Lite insortering fick bli dagens sista övningar.

Nu ska jag gå ut med Teo, så blir det disk sen när jag kommer in igen, och lite tvätt att ta reda på och hänga.

På återskrivande!

Datorkrångel á la gigantiskt

Känns det som!

Nu tjyvar jag!
Sitter på jobbet, har gjort det jag ska men måste sitta kvar till kl 17. Har ju bytt arbetstid till 8.00-17.00.

Datorn hemma bara krånglar, så jag kommer inte in att skriva där, blir tokig på fanskapet! Har testat lite olika saker, men fattar inte vad som är fel. Kommer inte ens in att läsa på min egen blogg! Än mindre logga in och skriva.

La in ett virusprogram i lördagskväll, och den har ju signalerat virus väldigt mycket, så risken är väl att jag svarar DELETE åt något jag skulle svarat ok på... Försökte med en återställning när jag var hem på lunchen, till fredagens inställningar, men det gick inte igenom. Nähä?? Varför inte det? Vad händer? Varför?

Tänker inte bli så långrandig, men blir det lite skrivet nu en period, så vet du varför, datorkrångel! Funderar allvarligt på att lämna in den för genomgång, men vet inte om jag vill göra mig råd med det, samtidigt vill jag inte vara utan den heller... Svår avvägning. Eller nej, inte egentligen.

Ha en bra kväll!!

RSS 2.0