Sista kvällen

Idag blir det sista kvällen jag åker till lägenheten och städar. Har besiktning på torsdag eftermiddag, och har tagit ledigt i morgon för att säkert hinna klart. Kan ju inte på kvällen då, för då ska dotra till Bollnäs på friidrottsträning, som just i morgon är en tävling, en GULDJAKT, och det blir första hon är med på. Då måste man ju vara med och supporta!

Tror hon skulle vara med i alla grenar, så gott som. De tävlar mot sig själva, på något vis. Mot sin egen prestation, och så får de medaljer efter det, och en indikation på om de kan ställa upp på riktiga tävlingar. Skulle tro att det motsvarar träningstävlingarna på ridskolan.

Som sagt, ledig i morgon och en liten sovmorgon blir det, men jag ska rikta in mig på att vara i lägenheten kl 10, i varje fall, så man hinner något. Springa ut i soprummet och grovsoporna med skräp. Har badrummet och hallen kvar, resten är klart nu, men det är mycket garderober i hallen, och badrum är ju alltid tidskrävande...

Tog en stol med mig hemifrån nu på lunchen, så jag ska ha något att klättra på, så jag når upp till översta skåpen... Det är högt! Når nog inte fullt ut ända in i bakkanten ändå, men längre än om jag står på upponervända skurhinken, i allafall! Känns nog även lite stadigare att stå på en stol än på hinken!

Slut för idag nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0