Vi vann!!

Edsbyn - Sandviken 5-3.
Tycker i och för sig att byn har kunnat gjort ett mål till, då jag hade 6-3 på min resultat-tippning, men va fan, vi vann, och det är ju huvudsaken!

Enligt min uppfattning en trist runtrunt-bandy i första halvlek, 1-1, men efter paus blev det bättre. Några snabba nätrassel och det var 5-1, sen surna SAIK till och det smittade lite, men endast två utvisningar på hela matchen, en var, så det var en snäll match, och en skada. En edsbyspelare som fick en klubba eller boll i ansiktet och det var färdigspelat för honom. Vi satt långt ner mot ena kortsidan, och det där hände på andra kortsidan, så jag såg inte vad som hände, bara ATT det hänt något, det var platsgrannen som nämnde klubba eller boll i ansiktet.

En riktig tavla av SAIK i första, två spelare helt fri med Svensson, som räddar! Helt otroligt! Ett sådant läge får man inte missa. Tur för oss, som annars hade haft 0-2 i baken. Sen var det några riktigt snygga målchanser i andra, som missades, men som lika gärna hade kunnat gå i mål.

Lite bilder!
Lite referat!

Maten? Ja, en sillbuffé som förrätt, som huvudrätt riven stekt potatis med biffar och en sås med ett par svampar i, och en timjankvist som dekoration. Det var gott och helt OK, någon gång när man varit där har det varit sådär med maten. Till kaffet sen, kom först tränaren Ola Johansson och snackade lite och svarade på frågor, och efter honom fick vi en genomgång av representanter från Svenska Spel, som tydligen pytsar in en del pengar i Svenska Bandyförbundet, som i sin tur fördelar ut det bland Sveriges alla bandyklubbar. Sen blev det match.

Det var ett gäng damer där, de satt på bänkraden bakom oss, de lät att komma från Göteborg. Vet inte vilket företag de hörde hemma hos, eller varför de var där, men roligt hade de, och inte hade de varit på bandy förr heller, det hördes. Och mitt bland alla damer var det en herre, en tupp i hönsgården, som skulle försöka förklara för damerna vad som hände på isen. Till saken hör att de hade termosar innehållandes glögg med silvergrädde, så det var väldigt fnittrigt och skrattigt. Det var halva behållningen av bandymatchen, att lyssna på dem! Speciellt i den annars rätt tråkiga första halvleken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0