Kick-off

Ja, då har man åter varit på den årliga Kick-offen! Som vanligt var det väldigt roligt. Faktiskt MER roligt än det brukar vara...!!! Och DET säger inte lite!!!

Avfärd 07.00, eller ja, lite över... Tidsoptimisten hann ju inte i tid nu heller, så klart... :-(   Fick jag ju äta upp ett antal gånger!
Framme ca 10.45, efter fika på Gävle Bro, och en tur in till chefens dotter för att hämta en påse... Lite felkörning och så var vi på banan igen!

Samling på Möbelcenter för lite info kl 11.30, lunch på Dieselverkstan 12-13, en underbart god soppa med fisk och lite annat gojsgojs , mmmm. Lite lättare att äta än fjolårets kycklingsopp... stora bitar svåra att skära till munsbitar med en sked, det var mer än en som fick sin kyckling- eller potatisbit över skålskanten!

Tillbaka till Möbelcenter för lite mer info, och siffror och framtidsplaner och mer siffror. Gäääsp... Sen blev det dax för en föreläsare, Tomas Lönn, om beteende och VARFÖR man gör det man gör, och om varför man inte gör något av slumpen... det finns en orsak, det är inte slumpen, var budskapet. Vad utlöser ett visst beteende? Massa exempel, massa aha!-upplevelser, "tänkte-inte-på-det-på-det-sättet-men-det-stämmer"-upplevelser, skratt. Han var lite ståuppare mellan varven! Ett sätt att prata som gjorde det svårt att höra och hänga med mellan varven, det var väl det negativa. Han gav våra säljare och ÅF något att fundera på i sitt fortsatta arbete! Önskar dem lycka till, så jag får behålla mitt jobb!! Man är ju sig själv närmast, ändå...

Efter föredraget blev det mingel med lite dricka och macka för den som ville. Vi var några som gick till hotellet och fixade våra rum, som inte var klara när vi kom tidigare på dagen, så våra väskor stod i bagagerummet. Upp med det på rummet och på med lite mera sminkt, fixa lite med håret och så tillbaka och snabbmingla lite, innan vi promenerade i ett LÅÅÅÅNGT led ner till Hammarby sjöstad eller vad det heter, och kl 18 gick vi ombord på M/S Viktoria för middag och umgänge fram till 22. Middagen var buffé, div plockmat, gott och lagom. Man blev inte så där däst och plumpmätt. Lagom! Vin, öl, snaps, avec...

Trubadur, som var jätteduktig och spelade och sjöng för glatta livet, delade upp oss i lag blå och lag röd (kan det bero på att vi är från EDSBYN?) och det lag som sjöng högst och mest vann. VAD vet jag inte, äran?! VI vann, lag röd!!

Det som var väldigt roligt, var att det var några bland ÅF'arna som entade scenen och visade sig vara väldigt musikaliska också. Skitkul! Jätteduktiga!

Naturligtvis dansade vi ju till all bra musik! Disco, bugg, foxtrott...

När vi blev tvungna att kliva av båten vid 22, fortsatte somliga av oss till Golden Hits, och fortsatte dansa natten lång, ända till halv tre, faktiskt. Då hade åtminstone jag så ont i fötterna, så jag knappt kunde stå på dem längre... Sen ringde klockan 07.00, dusch, frukost och så åkte vi stax före 9. Hemma ca 12.30, åt, och på jobbet kl 13-16.30. Nån som är trött??? En aning! Trött och nöjd!

INTE  bakis, faktiskt, trots att det blev en del blandning, men det blev mest vatten på Golden. En öl när jag kom fram, som jag delade med mig friskt av, sen gick jag på vatten. Varmt och svettigt kräver sitt vatten! Då klarar man sig även från att bli bakis, enbart trött idag. Golden-upplevelsen skulle kunna få sitt eget kapitel, vi får se vad det blir med det!! Inte nu, i alla fall...

Tänkte lägga in lite musik här, som minner om Golden Hits, och fick väldig beslutsångest, men denna spelade och fick oss shejka loss! Bland MÅNGA andra!
http://www.youtube.com/watch?v=GscyrACOKJA
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0