Så här gick det!

Besöket på Hälsocentralen resulterade i ett antal blodprov. De får vi svar på i slutet av veckan, eller början på nästa vecka. Mjölksockerprov, gluten, sänka och ett till som jag inte minns vad han sa. Svårt höra, tysk, tror jag. Eller nåt. Sänkan var bra, så ingen infektion i kroppen, men det var ju inte väntat heller... Jag tror inte så mycket på mjölksockerprovet heller, men vi har övergått på laktosfritt fr o m idag för dotterns räkning. Bara för att kolla liksom.

På jobbet har det börjat strömma in något mer jobb (!), upplever jag det som. Inga stora, men beställningarna är aningens fler än för ett par veckor sen. Man sitter inte längre sysslolös mellan dem!

Om ett par veckor, är det nog ljust tillräckligt länge, för att jag ska hinna ut till Bäck en sväng om jag sticker direkt jag kommer hem! Längtar! Det är så tråkigt att knalla runt under gatlamporna, koppel på hunden. Tråkigt för honom, tråkigt för mig. Men snart så! Det är steg ett. Steg två, blir när man kan börja ge sig ut i skogen, även på kvällarna. Det längtar jag mycket till, då kan jag sjunga till musiken i öronen! Det kan jag inte nu, när man går i byn! Sjunger ju så otroligt illa... Ingen får höra, bara djuren i skogen, som tar till flykten!

Tack o go'natt och sov så gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0