Bokat!

Nu är det bokat!
Efter mycket funderande hit och dit, har jag bestämt mig för att prova anlita flytthjälp. Jag packar i lådorna, de bär ner och packar in i bilen, kör iväg med det och bär in det i huset, sen packar jag upp det och lägger in på plats. Då lånar man även rejäla flyttlådor. Praktiskt! Kostar en del, men praktiskt! Bor ju trots allt på tredje våningen, så mycket trappor och bära blir det. Det kan nog vara värt det... Så får man dessutom iväg allt samma dag.

Har börjat packa lite idag, i egna kartonger. EN kartong är klar, en till är på G... kan ju inte annat än säga att det går lååååångsamt... hm, typiskt mig. Så svårt att få tummarna ur och sätta fart. Inte för inte man blir kallad segsnöre ibland...! hihihi

Känns som en evighet, men har ju fått tid på banken. Ett datum! 31/7 får jag tillträde!

I morgon eftermiddag kväll (kl 16-23) är det PLAYWOOD-festivalen i byn. I Öjeparken. Det ska jag på. Hoppas på bra väder, UPPEHÅLL framför allt, då det är ute i det fria. Under bar himmel. En kompis ska spela! Det måste man ju se! Picknick. Filt i gräset. Med eller utan barn vet jag inte, men de kan lika gärna följa med. Trodde jag skulle få flera nattgäster, så jag har försökt få mormor att ta de över natten, men nu ser det inte ut som att det blir nån nattgäst, så då kan de lika gärna vara hemma och följa med. Mormor kunde inte ha dem, så det var liksamma. Kanske att de skulle till pappan istället, han skulle höra av sig senare, om han kom ihåg!

Kom just på att jag kört en maskin tvätt innan... Den har jag inte hängt än, det måste jag göra! Lika bra ta det på en gång, annars hinner jag glömma det igen... hm!

Kommentarer
Postat av: Christina

Nä men snart flyttar du ju, bra att du tar hjälp för det är tungt och jobbigt att flytta och med alla trapporna. Och fint väder lovar de imorgon. Skall vara barnpiga på småfisarna medans de övriga åker till Leksand och badar.

2009-07-21 @ 19:46:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0