Nära nu!

I morgon fredag, det är då det gäller! Det är då jag blir husägare på riktigt! Har packat det mesta i kartonger nu, skruvat ner stora möbler i mindre mer lättburna delar, slängt, åkt till Erikshjälpen... Tack A, för packhjälpen idag! Guld värt!

Blev bjuden på sotare i Grängsbo Bygdegård i kväll av föräldrarna. Har faktiskt aldrig ätit det förr. Det var riktigt gott. Färskpärer till, och tunnbröd med messmör och hemost. Mörkt öl. Påminde lite om surströmming, faktiskt, det var väl pärerna och tunnbrödet som gjorde att man tänkte på det, och att man fick rensa fiskarna. De var helt orensade och lagd på grillen. Fast luktade gott, då! Till skillnad från surströmmingen...

Sen hem och skruva ner möbler och packa lite till, så länge det var ljust nog. De flesta lamporna är ju nerplockade... 

När jag ledsnat på det, bjöd jag med en god vän att följa med på kvällspromenad med Teo, han har inte fått någon riktig runda sen i söndags, bara "toarundor" i Bäck. Det blev en energigivande promenad. En stor slev av må-bra-känsla! Blir nog en och annan promenad till, skulle jag tro, hoppas jag!

Nu ska jag stänga ner datorn, så får vi se när jag kan koppla upp mig igen. Har ju kvar uppkopplingen här i lägenheten augusti ut om det krisar, enl plan ska jag få nya uppkopplingen i huset på måndag. Vi får väl se hur det går med det! Datorn får nog åka emellan, hur som helst, för det är ju i den jag har musiken, och musik vill man ha när man ska städa ur sen!

Tack o gonatt för mig, så hörs vi!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0