#220 - Klar

Nu är jag så klar jag kan bli kvällen för en resa. Packat, diskat, plockat lite, ska ta soporna ikväll eller i morron bitti? Just nu känns i morgon bitti som ett väldigt bra alternativ. Så får det bli.

Har lagt slutligt bud, inväntar besked. Hoppas jag får det i helgen, oavsett det är possitivt eller negativt, besked, vill komma vidare.

Nu ska jag bara ta och krypa ner och krama kudden och försöka sova lite, det lär ju bli svårt! Mycket händer och mycket står på spel - jag känner mig ömsom full av energi, ömsom helt urlakad, som en totalt urvriden trasa, oftast så, faktiskt...

En advokat ringde när jag var och handlade tidigare i kväll. Jag skulle ringa upp, men glömde. När jag kom ihåg det, svarade de inte, det var ju några timmar efter kontorstid... Det var om min fars bouppteckning. Har jag tur (?) får jag lite där, men det är nog väldigt tveksamt.

Skrev mycket om det, om fars sjukdom och vårt mycket komplicerade förhållande genom livet, kring december, januari kanske även februari.

Hoppas jag får tag på advokaten i helgen, fredag kanske, det är ju trots allt en vardag! Om jag är tillräckligt i mina sinnens fulla bruk, vill säga...??

Nu ska jag knoppa in, så får vi se om jag överlever det här! Räkna inte med någon blogg på några dagar nu, frammåt lördag, kanske? Eller söndag. Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0