#222 - Vi syntes på soldäck!!

Har läst om vår kryssning hos framtid_2, hos studs, halifax och godi. Riktigt roligt, hur olika men ändå lika man upplever och beskriver samma resa! Så, frågan är, vad ska då jag skriva om den?? Allt är ju redan sagt??!! Eller...

På bussen ner, från Söderhamn, ringer halifax, reseledaren, och är smått förtvivlad! Det saknas en! Den där title, han är inte med! Varför, vad har hänt?? Enligt busschauffören var alla som skulle vara med, med... ingen fattades. ??? Nähä?

Väl framme i Stockholmo, stora staden, så försöker vi samla ihop alla 12 från fyra bussar på ett och samma ställe och bege oss till förfestarbåten. Då visar det sig att "title" bytt utseende, och även idenitet, till studs! Eller nej, inte egentligen, vi vet fortfarande inte varför title inte var med, däremot vet vi att studs hade anmält sig utan att höra av sig, då han saknade abbonnemang för tillfället. Halva gåtan löst!

En saknades fortfarande, som skulle komma med bil, och ta bilen med sig i båten, för det skulle tydligen vara billigare att ta med den på båten än att stå på parkeringen.

Vi gick från förfestarbåten och inväntade honom i hans svarta (!) bil för att överlämna hans biljett. Vi hade det skönt och trevligt där i solen medan vi väntade. Han kom, fick sin biljett, delade ut lite kramar och handslag, och det bestämdes att vi skulle träffas i aktern på soldäck där.

Vi gick ombord på båten, installerade oss i våra hytter. Det var jag, framtid_2 och en icke e-medlem (K) som delade en hytt. Sen upp på soldäck akterut som inte fanns, utan det fick bli soldäck i fören... Så småning hittade alla dit... somliga gick på annat ställe och käkade lite först.

Där fick vi veta en tråkig sak... En hade inte kommit ombord. En hade suttit i bilen och sett båten åka iväg. En hade ringt och undrat om han verkligen skulle hinna komma ombord, jodå, hade han blivit lovad, men båten åkte ändå utan honom... Snopet?! Lite då... väldigt snopet, faktiskt, för fler än honom...

Fick veta sen att om man inte förbokat, vilket nu inte var gjort för det hade inte kompisarna nämnt att man skulle, så skulle man vara där före 17 och åka ombord. Vår vän anlände ca 17.30 utan plats bokad. Så synd!! Mycket synd...

Efter ett tag frös vi in från soldäck, för det var ingen sol och det blåste rätt kallt, gick ner i hytterna och svidade om för kvällens övningar.

Vid 21 hade vi bord för kvällsbuffé. Så mycket att välja på, så mycket GOTT att välja på... förrätt och sillbord, div varmt och efterrätter... och dricka och kaffe.

Sen bar det av till dansen, till karaoken, baren, nån försvann riktigt ordentligt i flera timmar... det visade sig att L hittat en egen kompis som L hellre var tillsammans med... hmm?? Det var även två till i gänget som fann varandra - kul!! Två par, alltså!!

Det var lite svårt att dansa, för det var skaplig fylla och de dansande tog väldigt stor plats och många armbågar som for omkring, vingliga fötter som trampade på andra fötter, så det var en "sådär-upplevelse". Men vi var ju inte där för att dansa... ?

Lite svårt att sova på natten, då väggarna är av papper (?) och det hela tiden kommer folk i korridoren, glada och livliga, någon var riktigt ordentligt ilsken, skrek och slog i dörrar, så framtid_2 ringde receptionen, men det var andra som redan ringt, och vakter på väg. Så blev det tyst ett tag tills nästa gäng kom. Frammåt 06 tror jag, blev det tyst, och man kunde slumra lite, ett par timmar innan de första började vakna till liv, sprätta en öl och så var det full fart igen! Jaja, man åkte ju inte för att sova! Det får man göra hemma!

Medan vi väntade att kl skulle bli 13, då vi hade bord för lunchbuffé, fick vi veta att somliga blivit husägare (!), det inhandlades lite taxfree, byttes skor på ömma fötter, minglades runt, pratades... så äntligen blev det MAT! Ingen frukost till undertecknad, vaken flera timmar utan mat... sicken pärs!

Kort sagt, vi hade mycket trevligt och roligt på vår kryssning, jag gör gärna om något liknande igen, dvs något kul ihop med ett gäng okända roliga människor! TACK alla underbara!

En bild på reseledaren o mig får illustrera detta, med vår present från en av deltagarna, och vi TACKAR så mycket för den fina gesten. Jag har ännu inte öppnat min, spar till ett senare tillfälle! Innehållet verkar läckert...!





Kommentarer
Postat av: Anna

Partypinglor härligt o se

2009-05-24 @ 23:21:52
Postat av: Anne-Marie

Vi hade SÅÅ kul och mysigt och trevligt!! Roligt sätt att få träffa nya människor på! Kände ingen före, har träffat tre innan. En gång!

/a

2009-05-29 @ 17:06:33
URL: http://amabiles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0