Onsdag 24 februari

Nyss hemkommen från Bollnäs. Flickorna tränar ju där, i Höghammarhallen.

Medan de tränade stack jag ut till Rusta en halvtimme, knappt. Köpte en racke disksvampar, tre lågenergilampor och en gardintråd att fästa med krokar, att hänga skynke i för att dölja ramlet man har under bänken i tvättstugan.

Huvudskälet till besöket på Rusta, var att jag ville titta lite på tapeter. Vill ha en fondvägg i sovrummet, bakom sängen. Hittade en tjusig en. Vet dock inte vad man kan kombinera den med för färg på övriga väggar... Fortsättning följer!

Skulle vilja ha lite dämpat, lugnt, romantiskt. Kärlek! Lite åt thai, eller afrika, eller nåt helt annat...! Mystik.

Ska nog in på färghandeln här hemma också, och se vad de har, då kan man dessutom få hjälp med övriga färgval. Varje rulle kostar väl det tredubbla, dock... Som sagt, fortsättning följer! Kan bli låååååång fortsättning följer.

Hur som, när brudarna tränat klart, frågade deras tränare om det var några som ville följa med och tävla - i UMEÅ! 13-14 mars ska det visst vara Norrlandsmästerskap där. Flickorna nappade direkt. Mamman tycker att det verkar helt ok. Så, varför inte?? Även mamman kan få följa med, mot en kostnad om 450 kr, inkl allt utom matpeng på dit- och hemresan. Som hittat, ju! Besked ska lämnas senast i morgon kväll.

Efter en kopp te, är det väl dags att försöka krypa i kojen en vända...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0